Tweekleurig wimpers zwart/paars

Tweekleurig wimpers zwart/paars

Vooral bij het creëren van een extravagante party outfit is ook het gebruik van cosmetica zeer belangrijk. Wil je een extravagante expressie in je gezicht tot u... Lees meer

7655389
Neem contact op voor de levertijd
€5,58 € 3,63 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vooral bij het creëren van een extravagante party outfit is ook het gebruik van cosmetica zeer belangrijk. Wil je een extravagante expressie in je gezicht tot uitdrukking laten komen dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze valse Tweekleurig wimpers zwart/paars. Een prachtige set nepwimpers die met diverse kostuums zijn te combineren.

Bestel je eigen set wimpers tweekleurige
zwart/paars en maak hiermee jou paarse party outfit een beetje extravagant en sexy.

Productspecificaties:

  • Tweekleurig: Flamboyant zwart/paars
  • 100% polyvinyl chloride
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Extravagant

Valse wimpers combineren

Zoveel thema's, zoveel kleuren, de combinaties zijn eindeloos. Maar ook voor jouw mooie ogen kun je altijd wel een set nep wimpers kopen in de juiste kleur of kleur combinatie. Kunstwimpers komen voor in diverse uitvoeringen zoals Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en de nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Of het nu gaat om een sjeik feest of voor een extravagante party. Met de valse wimpers van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.