Wimpers Zwart-Blauw

Wimpers Zwart-Blauw

Vooral bij het creëren van een extravagante party outfit is ook het gebruik van cosmetica zeer belangrijk. Wil je een extravagante expressie in je gezicht tot u... Lees meer

5381267
€6,00 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vooral bij het creëren van een extravagante party outfit is ook het gebruik van cosmetica zeer belangrijk. Wil je een extravagante expressie in je gezicht tot uitdrukking laten komen dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze valse wimpers tweekleurig zwart-blauw. Een prachtige set nepwimpers die met diverse kostuums zijn te combineren.

Bestel je eigen set wimpers tweekleurige zwart-blauw en maak hiermee jou party outfit een beetje extravagant en sexy.

Productspecificaties:

  • Tweekleurig: zwart-blauw
  • 100% polyvinyl chloride
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Extravagant

Valse wimpers combineren

Zoveel thema's, zoveel kleuren, de combinaties zijn eindeloos. Maar ook voor jouw mooie ogen kun je altijd wel een set nepwimpers kopen in de juiste kleur of kleurcombinatie. Kunstwimpers komen voor in diverse uitvoeringen zoasls Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en de nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Of het nu gaat om een sjiek feest of voor een extravagante party. Met de  valse wimpers van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

Meer informatie over het zetten van wimpers vind je in onze categorie tekst.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.