Wegwerpbordjes Camouflage

Wegwerpbordjes Camouflage

De kleine Wegwerp borden Leger Camouflage zijn verpakt per 6 stuks en hebben een doorsnede van 23 centimeter. Bij grotere afname geven wij graag een korting we... Lees meer

6944636
Neem contact op voor de levertijd
€2,50 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De kleine Wegwerp borden Leger Camouflage zijn verpakt per 6 stuks en hebben een doorsnede van 23 centimeter.

Bij grotere afname geven wij graag een korting weg voor een gemakkelijke Leger Camouflage party. De kartonnen bordjes zijn een onderdeel van het leger camouflage servies bestaand uit bordjes, bekers en servetten.

Productspecificatie

  • Vochtbestendige karton
  • Maat: 23 cm doorsnee
  • Aantal: 6 stuks
  • Kleur: groen gedecoreerd

Wegwerpservies Leger Camouflage

De verschillende groen gekleurde borden met het leger camouflage passen geheel bij de stijl van de leger accessoires, een militaire of leger survival dag.

Zoek jij nog meer feestartikelen voor een legercamouflage thema? Wij hebben een spannend assortiment van leger camouflage, versiering en legercamouflage decoratie van vlaggenlijnen tot legerkleding.

Alles met spannende groene camouflage kleuren voor een leger kinderfeestje. Kijk eens bij de gerelateerde artikelen van de Leger Camouflage.Partycorner heeft niet alleen Leger Camouflage decoraties, maar ook de accessoires en kleding. Bij de Wegwerp borden Leger Camouflagemag je niet de wegwerp bekers vergeten
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.