Wegwerp borden Hibiscus

Wegwerp borden Hibiscus

Handig tijdens een Hawaï of tropisch thema feest! Onze kartonnen wegwerp borden Hibiscus, helemaal in stijl en kleurgebruik. Ook leuk om te gebruiken op een str... Lees meer

1927072
Neem contact op voor de levertijd
€2,76 € 1,80 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Handig tijdens een Hawaï of tropisch thema feest! Onze kartonnen wegwerp borden Hibiscus, helemaal in stijl en kleurgebruik. Ook leuk om te gebruiken op een strand picknick.

Kartonnen borden Flamingo

Deze kleurrijke kartonnen borden uit de serie Hibiscus met een mooie roze Flamingo afgebeeld is een typisch Hawaii design. Door het kleurgebruik kunnen deze wegwerp borden Hibiscus ook op een kinderfeest gebruikt worden.

Productspecificaties
  • Materiaal: Karton met polylactide (PLA) coating
  • Doorsnede: 23 cm
  • Kleurgebruik: Geel, Blauw, Groen, Rood, Roze en Oranje
  • Inhoud: 6 stuks
  • Dit artikel is geen speelgoed
  • Niet bij open vuur houden

Meer Hawaï artikelen kopen?

Wij hebben uit de serie Hibiscus ook wegwerp servies zoals de borden en bekers. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer Hawaï en Tropical feestartikelen. Zeker de moeite waard!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.