Wegwerp bekers Hibiscus

Wegwerp bekers Hibiscus

Hawaii Beker Hibiscus zijn zeer geschikt voor een Hawaii feestje of u kunt het ook gebruiken voor een verjaardag feest, erg leuk om Beker Hibiscus te gebruiken ... Lees meer

1927143
Neem contact op voor de levertijd
€1,83 € 1,18 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hawaii Beker Hibiscus zijn zeer geschikt voor een Hawaii feestje of u kunt het ook gebruiken voor een verjaardag feest, erg leuk om Beker Hibiscus te gebruiken voor uw drankjes en cocktails vóór of tijdens een BBQ!

Deze kartonnen bekers zijn een polylactide (PLA) coating, die na gebruik volledig gerecycled kunnen worden.

  • Kleur: Hawaii design
  • Afmetingen bekertjes: 20 cl
  • Hoeveelheid 8 stuks
  • Kwaliteit: karton - papier

Beker Hibiscus mag niet ontbreken op uw Hawaii feest of Tropisch thema feest. Beker Hibiscus voor een coole Tropische feest of een een te gekke Hawaii feest.

Bij Partycorner.nl vindt u een uitgebreide collectie Hawaii versiering kijk snel naar ons andere gerelateerde Tropisch artikelen.

Hawaii feestartikelen of aanverwante hawaii kleding om alles in één geheel te worden kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.