Weerwolven masker Weerwolf

Weerwolven masker Weerwolf

Weerwolven masker Weerwolf, is een latex masker met synthetisch haar. Dit masker is een professioneel masker wat regelmatig in films te zien is. Het masker dekt... Lees meer

19654424
€129,95 € 109,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Weerwolven masker Weerwolf, is een latex masker met synthetisch haar. Dit masker is een professioneel masker wat regelmatig in films te zien is. Het masker dekt je gehele hoofd en nek af. Weerwolven masker Weerwolf is van natuur latex gemaakt en biedt een aantal opmerkelijke details. Weerwolven masker is ontworpen door professionele ontwerpers, is uniek in zijn soort en is een realistich echt Weerwolven masker. Met dit weerwolven masker is het vanzelfsprekend om met volle maan naar buiten te gaan. Voor andere Weerwolven masker kijk eens verder in onze site voor de 3 andere modellen Weerwolf maskers.

Productspecificaties: Weerwolven masker Weerwolf

  • Bestaat uit: een latex masker
  • Maat: one size
  • Stof: natuur latex, synthetisch haar
  • Kleur: zwart met details

Weerwolven masker Weerwolf kopen

PartyCorner heeft vele maskers ter beschikking en biedt deze in de collectie aan. U kunt het Weerwolven masker Weerwolf kopen bij ons. Bekijk de website voor vele bijpassende accessoires, kostuums. Heeft u vragen? Of twijfelt u over een product? Neem gerust contact met ons op via de mail/chat/telefoonnummer. Wij helpen u graag! Hopelijk tot snel!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.