Weerwolf lenzen

Weerwolf lenzen

Exclusief bij PartyCorner opgenomen zijn deze nieuwste top kwaliteit 3 maanden weerwolf lenzen. Deze kleurlenzen hebben een zwarte pupil met een rode en zwarte ... Lees meer

37401332
€14,50 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Exclusief bij PartyCorner opgenomen zijn deze nieuwste top kwaliteit 3 maanden weerwolf lenzen. Deze kleurlenzen hebben een zwarte pupil met een rode en zwarte achtergrond waardoor de kleurlenzen geschikt zijn voor zowel donkere- als lichte oogkleuren. Eerst weerwolf lenzen indoen en dan huilen naar de maan met onze weerwolf contactlenzen! Deze wolven lenzen maken het eenvoudig om je als een echt weerwolf te laten uitzien. Weerwolf lenzen zijn niet bedoeld om je zicht te verbeteren, de kleurlenzen zijn bedoeld om je eens een korte tijd een totale ander aanblik te geven.

Productspecificaties: Weerwolf lenzen
  • Lenzen vervangen na 3 maanden.
  • CE 477   ISO 9001:2000 norm
  • Prijs voor een paar
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.
Het woord weerwolf lenzen spreekt eigenlijk al voor zich het zijn kleurlenzen in een rode zwarte Deze kleurlenzen zijn als fun accessoire bedoeld gewoon een leuke toevoeging aan uw outfit op een speciale avond. De weerwolf lenzen zijn ideaal voor Halloween en kan ook gedragen worden met tal van wolven kostuums. We hebben ook een grote keuze aan kleuren contactlenzen en Halloween lenzen dat je veel mogelijkheden kan geven voor uw weerwolf outfit compleet te maken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »