Wanddecoratie Zombie

Wanddecoratie Zombie

De wand decoratie zombie heeft een doorsnee van 55 x20 cm. Deze muur decoratie zombie heeft een horror uitstraling is brand vertragend. Natuurlijk hebben wij no... Lees meer

7258765
€2,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De wand decoratie zombie heeft een doorsnee van 55 x20 cm. Deze muur decoratie zombie heeft een horror uitstraling is brand vertragend. Natuurlijk hebben wij nog veel meer spannende zombie versiersels. Diverse slingers, banners, maskers en veel meer. 

Productspecificaties

  • Afmeting pvc banner: 55 x 20 cm
  • Materiaal: Polyester
  • brandvertragend
  • Kleur: groen

De PVC wanddecoratie ' Zombie' is van plastic gemaakt. Dit maakt de Decoratie ook geschikt voor buiten. Zo kun je de tuin of balkon mooi versieren om aan te kondigen dat jij een zombie feest geeft. Daarom hebben wij voor jouw ook een speciale prijs gemaakt bij  aankoop van 3 Decoratie Zombie. Wij hebben het allemaal. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.