Wanddecoratie Holland 100 x 35 cm

Wanddecoratie Holland 100 x 35 cm

Zoals bekend is, komt het WK er weer aan. Om groots uit te pakken, ben je bij ons aan het juiste adres. Partycorner heeft haar assortiment flink uitgebreid met ... Lees meer

1429443
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoals bekend is, komt het WK er weer aan. Om groots uit te pakken, ben je bij ons aan het juiste adres. Partycorner heeft haar assortiment flink uitgebreid met leuke, nieuwe en verfrissende artikelen volledig in het WK thema.

Één van de leukste WK producten is de 'wanddecoratie Holland'. Met een lengte van 35 x 100 cm zal het niemand ontgaan dat de WK is begonnen.

Voetbal decoratie

Nu het WK eraan komt, is iedereen opzoek naar voetbal decoraties om de hele buurt op stelten te doen staan. Onze wanddecoratie Holland is een leuke versiersel dat gemaakt is van plastic. Dit maakt het ideaal voor buiten gebruik.

Wanddecoratie Holland is ook leuk voor een voetbalfeestje of om te gebruiken tijdens een voetbal wedstrijd.

Voetbal decoratie oftewel wanddecoratie Holland is brandvertragend.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.