Wanddecoratie Bruidstaart (75x55cm)

Wanddecoratie Bruidstaart (75x55cm)

1x Wanddecoratie Bruidstaart is leuk om in je raam te hangen! Natuurlijk kunt u deze mooie Wanddecoratie Bruidstaart voor andere doeleinden gebruiken b.v om een... Lees meer

620202
€5,50 € 4,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1x Wanddecoratie Bruidstaart is leuk om in je raam te hangen!

Natuurlijk kunt u deze mooie Wanddecoratie Bruidstaart voor andere doeleinden gebruiken b.v om een voordeur te versieren, of in een huiskamer hangen.

Wanddecoratie Bruidstaart is niet het enige Versiering die u kunt bestellen, u kunt ook Gevelvlaggen, ballonnen en slingers bestellen om een zaal geheel aan te kleden!

Bij Partycorner.nl kunt u ook terecht voor andere Bruiloft decoratie 24 uur per dag.

Partycorner.nl heeft een grote assortiment feestartikelen en met een snelle levering sturen wij Wanddecoratie Bruidstaart naar u toe, indien op voorraad.

Accessoires of aanverwante producten voor Wanddecoratie Bruidstaart kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.


Wanddecoratie Bruidstaart besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.