Vuurwerk bestellen

Dit jaar gaat PartyCorner haar assortiment uitbreiden met de veerkoop van vuurwerk. Vanaf nu kunt u ook vuurwerk bij ons bestellen en afhalen.

Vuurwerk verkoop vanaf 17 November

Vanaf 17 november kunt u zowel online als bij ons in de winkel (westzijde 1 te zaandam) uw vuurwerk voor bestellen, u kunt dan zelf kiezen op welke dag u uw vuurwerk bestelling wenst op te halen, het ophalen van vuurwerk bestellingen kan op 28, 29 of 31 december op onze nieuwe winkel locatie aan de westzijde nummer 1

Waar kan ik Vuurwerk kopen in Zaandam?

Uw goedgekeurde en veilige vuurwerk kunt u het beste bij PartyCorner kopen, wij werken samen met de beste vuurwerkbedrijven van Nederland om een zo'n goed mogelijk vuurwerkassortiment samen te stellen. Zo hebben wij de luxe Universe collectie en de Vuurwerkland collectie in ons vuurwerkassortiment, al ons vuurwerk is zeer hoge kwaliteitsvuurwerk.

Bestel nu online:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam zoek dan de dichtstbijzijnde Vuurwerkland winkel op vuurwerkland.nl

Losse vuurwerk verkoop

Op de dagen van 28, 29 en 31 december kunt u natuurlijk ook direct vuurwerk kopen in onze winkel aan de Westzijde 1, alleen kunnen wij dan niet garanderen dat alles nog aanwezig zal zijn, daarom adviseren wij om uw vuurwerk vooruit te bestellen.

Vuurwerk veiligheid

Wij bij PartyCorner vinden dat bij Vuurwerk veiligheid op nummer 1 hoort te staan, daarom zijn wij aangesloten bij “Vuurwerk check” de branche organisatie ter bevordering van veilig vuurwerk gebruik. En natuurlijk verkopen wij alle materialen om vuurwerk veilig af te steken.