Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom

Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom

De grappige Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom is speciaal voor de mannen die nog een avond vieren dat ze nog niet getrouwd zijn, zijn laatste hoera. De hoed... Lees meer

72533327
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,53 € 5,55 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De grappige Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom is speciaal voor de mannen die nog een avond vieren dat ze nog niet getrouwd zijn, zijn laatste hoera. De hoed is volledig gemaakt van kunststof maar heeft een soort nep leer aan de buitenkant. Deze hoge hoed is one size fits all. Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom is een hoge zwarte hoed met een leuke applicatie aan de voorkant wat lijkt op een wit overhemd met strik.

Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom productspecificaties:

  • Kleur: zwart met wit
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen: 2-3 dagen

Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom tijdens vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom man ,outfit vrijgezellenfeest, feestartikelen vrijgezellenfeest ,tips vrijgezellenfeest mannen, vrijgezellenfeest hoed. Heb jij nou bijna een vrijgezellen feest en heb je nog een hoed nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk voor u de vrijgezellenfeest Hoed voor bruidegom. Leuk voor de bruidegom om op te zetten tijdens zijn vrijgezellenfeest.

Hoed toekomstige bruidegom

Ben of ken jij een toekomstige bruidegom die een vrijgezellenfeest geeft? Dan is de Hoed toekomstige bruidegom een geschikte accessoire voor deze vrijgezel of bachelor. De Hoed toekomstige bruidegom is een leuke accessoire voor een vrijgezellenfeest. Hoed toekomstige bruidegom is een hoge zwarte hoed met witte details die lijken op een shirt met een vlinderdas erop.

Hoed toekomstige bruidegom kopen

Ga jij naar een vrijgezellenfeest of geef jij een vrijgezellen feest en wil jij nog graag een fun artikel geven of gebruiken voor op je feest? Dan kun jij de Hoed toekomstige bruidegom kopen om het feest compleet te maken. Voor meer leuke funartikelen kun je verder kijken bij ons op de PartyCorner webshop.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.