Voodoo staf

Voodoo staf

Deze unieke Voodoo staf heeft een doodshoofd bevestigd boven op de staf. Het is een simpel zwart kleurig staf en is gemaakt van kunststof met een afmeting van 6... Lees meer

€ 0,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze unieke Voodoo staf heeft een doodshoofd bevestigd boven op de staf. Het is een simpel zwart kleurig staf en is gemaakt van kunststof met een afmeting van 60 cm. De afmeting van de doodshoofd die op de Voodoo staf zit is 22 cm. 

Deze Voodoo staf kan je leuk combineren met onze Voodoo kostuums en ook met onze andere accessoire.

Productspecificatie: Voodoo staf

  • Kleur: zie foto
  • Materiaal: kunststof
  • Maat: one size
  • Afmeting: 60 cm
  • Afmeting: Doodshoofd 22 cm

Accessoire Voodoo staf

Voodoo staf is natuurlijk de perfecte accessoire voor jou Voodoo outfit of kostuum! Het is zo leuk aangezien je bijna niemand ziet lopen met een staf tegenwoordig. Spring daarom uit de normale Voodoo crowd met deze leuke Voodoo staf.

Koop deze staf online of kom onze winkel bekijken in Zaandam!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.