Voodoo oogmasker voor dames

Voodoo oogmasker voor dames

Deze Voodoo oogmasker voor dames heeft een uniek uiterlijk door de vele applicaties op het masker. Wat dit masker zo mooi maakt zijn de veren die eraan zijn bev... Lees meer

68281595
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Voodoo oogmasker voor dames heeft een uniek uiterlijk door de vele applicaties op het masker. Wat dit masker zo mooi maakt zijn de veren die eraan zijn bevestigd en het lint dat aan de zijkant van het masker zit valt ongeveer tot op de schouders. De Voodoo oogmasker voor dames geeft je outfit een mysterische look en maakt je kostuum compleet.

Dit oogmasker bestaat uit de kleuren zwart en goud en heeft een afmeting van 55 cm, Verder is het gemaakt van vilt en alleen bestelbaar in de maat one size.

Productspecificatie Voodoo oogmasker voor dames

  • Kleur: zwart met goud
  • Materiaal: vilt
  • Maat: one size
  • Afmeting: 55cm

Voodoo oogmasker voor dames kopen

Dit Voodoo oogmasker voor dames kunt online bij ons kopen maar ook komen bekijken in onze winkel in Zaandam. Ook hebben wij nog vele andere Voodoo accessoires om je outfit of kostuum compleet te maken.

Dit Voodoo oogmasker voor dames maakt van jou een mysterie en je zult ook zeker niet herkend worden met deze leuke oogmasker.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.