Voodoo dokter hoed voor mannen

Voodoo dokter hoed voor mannen

Voodoo dokter hoed voor mannen is een leuke hoed die gebruik kan worden voor een verkleed partij. Heb je een feest en wil je opgemaakt rondlopen met deze Voodoo... Lees meer

56172860
€ 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voodoo dokter hoed voor mannen is een leuke hoed die gebruik kan worden voor een verkleed partij. Heb je een feest en wil je opgemaakt rondlopen met deze Voodoo dokter hoed voor mannen en wat schmink zal dat zeker lukken. Wij hebben deze hoed ook in een Dames model dus je zou ook nog eens met een partner kunnen combineren.

De leukste hoeden nu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Bekijk deze Voodoo dokter hoed voor mannen.

Productspecificaties: Voodoo dokter hoed voor mannen.

  • Maat: One size fits most
  • Kleur: zie afbeelding
  • Materiaal hoed: 100% polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar

Voodoo dokter hoed voor mannen online kopen.

De Voodoo dokter hoed voor mannen is geweldig voor thema feesten en al helemaal voor het Dag van de doden feest. Dit is een Mexicaanse feest- en herdenkingsdag. Ook kun de je hoeden eerst een keer passen als je dit zou willen en zelf nog andere artikelen bij elkaar zoeken om jouw outfit compleet te maken. Kom een kijkje nemen in onze feestwinkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.