Volwassenenkostuum zigeuner

Volwassenenkostuum zigeuner

Volwassenenkostuum zigeuner Volwassenenkostuum zigeuner bestaat uit een zigeuner rok met bijpassende shirt, riem en ook  een rode bandana met goud achtige eyeca... Lees meer

621434
Neem contact op voor de levertijd
€41,95 € 32,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Volwassenenkostuum zigeuner

Volwassenenkostuum zigeuner bestaat uit een zigeuner rok met bijpassende shirt, riem en ook  een rode bandana met goud achtige eyecatchers.

BIj een minimum afname van 4 stuks volwassenenkostuum zigeuner krijgt u een groeps of verenigingskorting wat ideaal is voor als je met een groep in hetzelfde stijl verkleed wilt gaan.

PartyCorner.nl bied u nog veel meer dames kostuums aan in verschillende thema´s zoals, charleston, flower power en piraten.

Volwassenenkostuum zigeuner is van super luxe kwaliteit, ideaal voor de vrouwen die graag sexy verkleed gaan naar een themafeest of carnaval feest.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.