Volwassenenkostuum Dark angel

Volwassenenkostuum Dark angel

Volwassenenkostuum Dark angel ook wel Duivel jurk dark angel genoemd, bestaat uit een jurk en een paar vleugels. De jurk in kant achtige stof is zwart is sexy e... Lees meer

20168414
€37,95 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Volwassenenkostuum Dark angel ook wel Duivel jurk dark angel genoemd, bestaat uit een jurk en een paar vleugels. De jurk in kant achtige stof is zwart is sexy en kort. De jurk loopt uit in punten. De rechte hals is elastisch voor een goede pasvorm. de pof mouwtjes zijn afgewerkt met zwart doorzichtig kant. Bij de taille is de jurk voorzien van een verstelbare elastische band en zorgt die band voor een goede ondersteuning van het kostuum. De vleugels zijn te dragen als een rugzak door 2 elastische banden.Dit duivel kostuum is de perfecte verkleedkleding voor Halloween om je te kleden als een duivel en te gedragen als een engel. Schoenen en panty zijn niet inbegrepen.

*Volwassenenkostuum Dark angel is verkrijgbaar in de maten 36/38 en 40/42

Halloween accessoires kopen

Op zoek naar accessoires om jouw outfit compleet te maken voor Halloween? Bij PartyCorner kun je allerlei Halloween accessoires kopen om te combineren met jouw outfit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.