Vloeibare latex grijs

Vloeibare latex grijs

Latex vloeibare latex grijs make up is een schmink van vloeibare latex die veelal gebruikt wordt bij het grimeren van een oud uitziende Damen of heer karakter. ... Lees meer

54523310
€3,95 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Latex vloeibare latex grijs make up is een schmink van vloeibare latex die veelal gebruikt wordt bij het grimeren van een oud uitziende Damen of heer karakter. Deze vloeibare latex grijs kan gebruikt worden voor diepe rimpels en zakken onder de ogen te maken.  Je transformeren tot een stok oude persoon met deze  vloeibare latex als zombie of geest schmink maar ook om nep wonden te maken,

Goedkope vloeibare latex grijs make up kopen

Goedkope latex transparant make up kopen deze Liquid Latex wordt gebruikt om kleine prosthetics te maken zoals ergste wonden,gekste neuzen,grote wenkbrauwen en kinnen en wat al niet meer te maken.

Dit zijn geen wond decoraties maar vloeibare latex grijs make up waarmee je ineens oud bent geworden

Waarom kostbare vloeibare Liquid latex kopen als het veel goedkoper kan. Onze goedkope vloeibare latex grijs make up kopen bespaart je geld en geknoei met kwastjes en spaanders.

Productspecificatie: latex transparant make up

  • Product: vloeibare latex
  • Inhoud: 28mL
  • Details: te gebruiken voor bijvoorbeeld nep Halloween wonden

vloeibare latex grijs make up kan niet zonder Halloween schmink

Wil jij liquid latex kopen om het grimeren van een gehavend uiterlijk, koop dan deze vloeibare latex grijs make up van PartyCorner waarmee het schminken bijna vanzelf gaat. Breng deze vloeibare latex make up aan op je huid en laat verder je fantasie maar los  bij het creëren van jouw oude gedaante.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.