Vlindervleugels kind

Vlindervleugels kind

Deze Vlindervleugels kind kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner. Binnen 2-3 werkdagen zijn deze Vlindervleugels kind op u opgegeven adres. Vlinde... Lees meer

620586
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Vlindervleugels kind kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner. Binnen 2-3 werkdagen zijn deze Vlindervleugels kind op u opgegeven adres. Vlindervleugels kind is ideaal voor feesten. Deze ook wel Vleugels Charmeine genoemd is gemaakt van nylon en heeft vrolijke kleuren.

Het niet mogelijk om een kleur te kiezen, de Vlindervleugels kind zijn ca. 46 cm breed en ca. 62 cm 

Vlindervleugels kind is ideaal voor verkleed feesten. Deze Vleugels Charmeine is gemaakt van nylon en heeft vrolijke kleuren. Bij dit product is het niet mogelijk om een kleur te kiezen, de Vlindervleugels kind zijn door meegeleverde elastieken banden als vleugels draagbaar op de rug en worden hierdoor op zijn plaats gehouden.

Vlindervleugels kind

Productspecificatie 

  • Kleur:zie foto
  • Maat:46cm x 62cm
  • Materiaal:nylon in metaal frame
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Leeftijd vanaf 3 jaar
  • Bestaat uit:4 kleuren

Feeën vlindervleugels kind kopen

Je kunt eventueel ook kijken voor meerdere bijpassende accessoires of kostuums op onze webshop of kom een kijkje nemen in onze gezellige winkel in Zaandam aan de Westzijde waar je een keus kunt maken als je 1 van de 4 Feeën vlindervleugels kind kopen gaat.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.