Vlinderstrik wit

Vlinderstrik wit

Vlinderstrik wit uit de collectie van een kleine 30 verschillende vlinder strikken waarvan deze strik de meest verkochten heren strik is. De ook wel witte vlind... Lees meer

802579
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€2,95 € 1,92 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vlinderstrik wit uit de collectie van een kleine 30 verschillende vlinder strikken waarvan deze strik de meest verkochten heren strik is. De ook wel witte vlinderdas genoemd is voor een traditionele en stijlvolle afwerking van uw themafeest outfit, deze witte vlinderstrik is zeer geschikt voor gala feesten. Deze kant en klare das is voorzien van vele glitterrede pailletten en hierdoor een bijzondere Vlinderstrik wit.

Vlinderstrik wit productspecificaties:

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: One size
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Vlinderstrik wit met glitters

Vlinderstrik wit met glitters voor de dresscode met 'white tie'? Dan luidt de officiële dresscode een zwart kostuum met witte vlinderstrik. In deze collectie vind je witte heren strik met pailletten in polyester kwaliteit in een chique variant.

Geen geknoei meer van hoe was het ook als weer maar gewoon omdoen en klaar met onze Vlinderstrik wit maakt het je makkelijk en besparen je vele minuten voor de spiegel. Welke vlinderdas je ook kiest, met onze vlinder strikken kom je gekleed voor de dag!

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.