Vlinderbril met steentjes kopen

Vlinderbril met steentjes kopen

Deze Vlinderbril met steentjes is geschikt bij elk thema feest. Onze vlinderbril met steentjes ook wel Party bril genoemd. is hip en geschikt bij diversen feest... Lees meer

52830068
€5,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Vlinderbril met steentjes is geschikt bij elk thema feest. Onze vlinderbril met steentjes ook wel Party bril genoemd. is hip en geschikt bij diversen feesten zoals een disco of een festival.

Door het montuur blijft deze vlinderbril met steentjestijdloos en kan je zo bij elke party verschijnen ook is deze bril leuk te combineren met andere feest artikelen bij PartyCorner. Denk bijvoorbeeld aan een pruik of leuk gekleurd hoedje.

Productspecificatie: Vlinderbril met steentjes

  •     Kleur: zwart
  •     Soort: Party bril
  •     Materiaal: kunststof
  •     Maat: one size fits most
  •     Type: UV400 ultraviolet protection

Goedkope Vlinderbril met steentjes kopen.

Bij PartyCorner bieden wij deze vlinderbril met steentjes aan voor een leuke prijs. Met deze leuke vlinderbril met steentjes zal jij zeker opvallen in de menigte. Ook is deze bril nog eens leuk te combineren met andere artikelen uit onze winkel, bekijk deze artikelen online of kom langs in onze winkel in het centrum van zaandam en stel zelf jouw party outfit samen.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.