Vliegende doodskop decoratie

Vliegende doodskop decoratie

De Vliegende doodskop decoratie heeft een lengte van 60cm kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Deze geklede doodskop zorgt voor echte nachtmerries, in... Lees meer

54655358
Neem contact op voor de levertijd
€12,60 € 8,20 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Vliegende doodskop decoratie heeft een lengte van 60cm kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Deze geklede doodskop zorgt voor echte nachtmerries, indien je deze buiten gebruikt zorg dan dat de Vliegende doodskop decoratie pop droog hangt. Deze vliegende doodskop decoratie is ook leuk te combineren met andere Halloween decoraties van PartyCorner zoals de grafstenen voor in de tuin.
    
De Vliegende doodskop decoratie  is geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen. Deze decoratie wordt uitsluitend gebruikt als Halloween decoratie.

Productspecificatie: Vliegende doodskop decoratie

  •     Geschikt om op te hangen
  •     Hoogte: 60 cm
  •     Kleur: overwegend zwart, zie afbeelding
  •     Voorzien van: decoratieve vleugels
  •     Geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar
  •     Uitsluitend te gebruiken als decoratie

Vliegende doodskop decoratie online kopen.

De Vliegende doodskop decoratie is eenvoudig om op te hangen. Schrik alle voorbijgangers af met deze vreselijke horror decoratie. Leuk te gebruiken tegen een donkere wand gebruik deze of hang hem net achter een deur en laat je vrienden eens goed schrikken tijdens de Halloween. Alsof je in een spookhuis loopt. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel en de uitgebreide collectie aan kleding, accessoires en andere decoraties bekijken of passen. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.