Vlaggenlijn Bavaria Oktoberfeest

Vlaggenlijn Bavaria Oktoberfeest

De oktoberfest versiering kan niet beginnen zonder de grote vlaggenlijn Bavaria Oktoberfeest. De bekende Blauw-wit geruite bavaria vlaggenlijn voor oktoberfest ... Lees meer

68830577
Neem contact op voor de levertijd
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De oktoberfest versiering kan niet beginnen zonder de grote vlaggenlijn Bavaria Oktoberfeest. De bekende Blauw-wit geruite bavaria vlaggenlijn voor oktoberfest een lange vlaggenlijn in oktoberfeest stijl. De vlaggenlijn die het gewoon gezellig maakt tijdens het Oktoberfest.

Deze  reuzenvlaggenlijn Bavaria dubbelzijdig is geschikt voor binnen en buiten. Door de koorten aan elkaar te verbinden kan je met deze Oktoberfest dubbelzijdig vlaggenlijn oneindige lengtes kan overbruggen en 1 grote Vlaggenlijn Bavaria Oktoberfeest krijgt.

Specificaties: 

  • lengte: 8m 
  • kleuren: blauw en wit
  • maat punt vlag: 45 cm x 30 cm
  • kwaliteit: plastic
  • waterbestendig
  • niet brandveilig

Oktoberfest versiering dubbelzijdig vlaggenlijn 

Oktoberfest versieringen zoals onze oktoberfest dubbelzijdig vlaggenlijn is de Oktoberfeest slinger die uitermate geschikt voor grote zalen en tenten decoratie tijdens een Tiroler of oktoberfest door zijn extra grote puntvlaggen. Alle Oktoberfest feestartikelen kunt u hier kopen, tiroler hoeden, lederhosen en dirndls voor een geweldige Octoberfest!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.