Vlaggenlijn 1 jaar Jongen

Vlaggenlijn 1 jaar Jongen

De Vlaggenlijn 1 jaar zijn één zijdig bedrukt en niet doorschijnend. De één jarige vlaggenlijn is in de kleur blauw leverbaar. Voor de echte jonge man dat zijn ... Lees meer

5205288
€ 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Vlaggenlijn 1 jaar zijn één zijdig bedrukt en niet doorschijnend. De één jarige vlaggenlijn is in de kleur blauw leverbaar. Voor de echte jonge man dat zijn eerste verjaardag gaat vieren, is de perfecte slinger voor in huis of in de tuin!
  • Kleur: blauw
  • Afmetingen: 360x29
  • Bestaat uit: een hele collectie

Vlaggenlijn 1 jaar Jongen

Vier jij de eerste verjaardag van jouw kleine man in de tuin? Dan is de Vlaggenlijn 1 jaar ideaal voor deze gelegenheid. Vlaggenlijn 1 jaar heeft een lengte van 3,60 meter en is van plastic.

Pak flink uit tijdens dit verjaardags feestje van uw zoon. Een schitterend moment om niet te vergeten met onze Vlaggenlijn 1 jaar. Wij hebben een hele collectie van deze 1 jarige thema, ook voor de baby meisjes!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.