Versierd viking zwaard kopen

Versierd viking zwaard kopen

Een viking zwaard heb jij nodig als je een viking wilt zijn om je boten en jonkvrouwen te verdedigen. PartyCorner heeft die wapen uitrusting als dit echt lijken... Lees meer

53536190
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een viking zwaard heb jij nodig als je een viking wilt zijn om je boten en jonkvrouwen te verdedigen. PartyCorner heeft die wapen uitrusting als dit echt lijkende viking zwaard Dit nep viking zwaardin het Halloween thema kunt je bij diversen kostuums dragen en leuk combineren met bijvoorbeeld een doodskop ketting of ring.

Productspecificaties: viking zwaard

  •     Kleur: zilver kleurig
  •     Materiaal: kunststof
  •     Lengte; ongv 40cm
  •     Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  •     Aanbevolen leeftijd: 9+ jaar en ouder

Nep wapens zoals het viking zwaard bij PartyCorner.

Heb jij een leuke Halloween outfit maar is die nog niet helemaal compleet? Bij PartyCorner hebben wij nu de leukste Nep wapens. Zo gek je maar kunt bedenken bijvoorbeeld hammers, bijlen of knuppels. Maak gauw jouw outfit compleet en bestel snel het nep wapen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Een versierd viking zwaard online kopen.

Door gezamenlijk de knuppel in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat de nep viking zwaard door kinderarbeid wordt gemaakt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »