Viking jurkje carnaval XL

Viking jurkje carnaval XL

Met dit Viking jurkje carnaval XL​ ​vier je in de stijl van de Vikingen Carnaval, maar het jurkje is ook geschikt voor bijvoorbeeld Halloween, een thema feest o... Lees meer

10920575
€34,50 € 27,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit Viking jurkje carnaval XL​ ​vier je in de stijl van de Vikingen Carnaval, maar het jurkje is ook geschikt voor bijvoorbeeld Halloween, een thema feest of andere verkleed gelegenheid. Dit Viking jurkje carnaval XL is in de maten XS/S, M/L en de grote maat XL leverbaar en is in de kleur bruin. De outfit is inclusief jurk, riem en cape en is exclusief helm, pruik, schoenen en nep bijl. Combineer het Viking jurkje carnaval XL ook met bijpassende accessoires en kleding voor een complete look. 

Productspecificaties: Viking jurkje carnaval XL

  • Maat indicatie: XS/S, M/L en XL
  • Bestaat uit: Jurk, riem en cape
  • Kleur: bruin met imitatie bonte rand
  • Materiaal: 100% polyester,
  • Exclusief: bijl, schoenen, en helm.

Viking jurkje carnaval XL​ online kopen

Bij Partycorner vind je leuke kostuums zoals deze Viking jurkje carnaval XL, maar ook outfits, kleding en accessoires voor veel andere thema's en gelegenheden. Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme outfit samen te stellen voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween. Bestel dit Viking jurkje carnaval XL online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.