Verpleegsters handschoenen

Verpleegsters handschoenen

Je voelt je helemaal compleet in je verpleegster kostuum met deze verpleegsters handschoenen. Zeker weten dat alle artsen voor je vallen in je sexy verpleegster... Lees meer

44411906
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je voelt je helemaal compleet in je verpleegster kostuum met deze verpleegsters handschoenen. Zeker weten dat alle artsen voor je vallen in je sexy verpleegsters jurkje. Maak het geheel helemaal af met deze verpleegster handschoenen. Een echte eyecatcher op het feest. Kijk online bij PartyCorner voor een uitgebreid assortiment aan verpleegster kleding en accessoires. De verpleegsters handschoenen zijn voorzien van een rode manchet en het rode kruis embleem.


Productspecificaties

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: wit met rode manchetten
  • Maat: one size fits most
  • Materiaal: 100% polyester
  • Voorzien van: rode kruis embleem

Verpleegsters handschoenen maken verpleegster outfit compleet 

Deze handschoenen voor een verpleegkundige in spë zijn perfect om jouw handschoenen maken verpleegster outfit compleet te maken voor carnaval, verkleedfeest of spannende avond.
Deze handschoenen voor volwassenen zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een perfecte pasvorm.
Voltooi jouw verpleegster kostuum met deze verpleegster handschoenen.Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam om onze uitgebreide collectie aan kleding en accessoires te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.