Verpleegster oorbellen

Verpleegster oorbellen

Met deze verpleegster oorbellen maak jij je verpleegster outfit helemaal compleet! Zeker weten dat alle artsen voor je vallen in je sexy verpleegster jurkje. Ma... Lees meer

44405867
Neem contact op voor de levertijd
€3,10 € 2,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze verpleegster oorbellen maak jij je verpleegster outfit helemaal compleet! Zeker weten dat alle artsen voor je vallen in je sexy verpleegster jurkje. Maak het geheel helemaal af met deze verpleegster oorbellen, de kousen en de schoenen. Wees een echte eyecatcher op het feest! Kijk online bij PartyCorner. nl voor een uitgebreid assortiment aan verpleegster kleding en accessoires. De verpleegster oorbellen zijn voorzien van een mooi rood hartje met daarin een wit kruis. De oorstekers zijn van dun metaaldraad gemaakt. Het enige dat je nodig hebt zijn gaatjes in je oren.

Productspecificaties

  • Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: rood met wit kruis
  • Maat: 4 cm
  • Materiaal hanger: plastic
  • Materiaal oorsteker: dun metaaldraad

Voltooi jouw verpleegster kostuum met deze oorbellen!

Deze oorbellen voor een verpleegkundige zijn perfect om jouw verpleegster outfit compleet te maken voor carnaval, themafeest of een spannende avond.

Deze oorbellen voor volwassenen bestaan uit een rood plastic hartvormig hangertje met een wit kruis daarop en een draadmetalen oorstekertje.

Deze verpleegkundige oorbellen zijn perfect om jouw verpleegster kostuum compleet te maken!  Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam om onze uitgebreide collectie aan kleding en accessoires te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.