Veren boa wit

Veren boa wit

Veren boa wit bestaat uit 50 gram geselecteerde vogelveren die alleen door de rui zijn verkregen. Veren boa wit is 180cm lang en tevens brandvertragend waardoor... Lees meer

2524299
Neem contact op voor de levertijd
€7,50 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Veren boa wit bestaat uit 50 gram geselecteerde vogelveren die alleen door de rui zijn verkregen. Veren boa wit is 180cm lang en tevens brandvertragend waardoor deze veren boa brandvertragend is.
De boa wit is perfect voor vele feestelijke aangelegenheden, met deze witte boa ga jij zeker opvallen! Deze boa in de kleur wit is ook leuk te combineren met vele kostuums. De witte boa is van goeie kwaliteit, je kunt deze boa dus altijd gebruiken. Onmisbaar met de kerst of een party met als thema: Burlesque. Jij bent de meest opvallende ster van de avond met deze witte boa. Kijk ook gerust eens bij onze uitgebreide collectie accessoires, bv. een sigarettenpijpje, je waant je in de jaren '30. PartyCorner.nl biedt vele mogelijkheden.

Productspecificaties:Veren boa wit
  • Kleur: Wit
  • Lengte: 1,80m / 180cm
  • Gewicht: 50 gram
  • brand vertragend

Toppers 2017 

Gaan de Toppers in 2017 weer naar de Arena in Amsterdam of zoeken ze een andere locatie in 2017. De dresscode vanToppers 2017 is nog niet bekend maar zodra het bekend is gaan wij,  van PartyCorner.nl,  traditiegetrouw weer als eerste een volledige Toppers 2017 colletie presenteren. Toppers kleding 2017 en toppers accessoires worden exclusief ontworpen voor PartyCorner.nl. Toppers 2017 bestaat weer uit René Froger, Gerard Jolingen en  Jeroen van der Boom of wordt het muziekstokje overgedragen. Met dit toppers trio en vele gastoptredens gaat jaarlijks het populaire muziekfeest in mei van start,  het  meezing muziekspektakel van het jaar. Jij kunt erbij zijn met je eigen speciale toppers outfit. Je complete toppers outfit 2017 kun je gemakkelijk bestellen bij PartyCorner in Zaandam,  20 minuten rijden van de Arena. Bezoek regelmatig onze website voor het nieuwe thema van Toppers 2017 en kies jouw bijpassende Toppers 2017 outfit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.