Venetiaanse maskers

Venetiaanse maskers

Bekijk onze 4 verschillende kleurige Venetiaanse maskers in een speciale verkoop. Dit masker wordt geleverd per stuk in de assortie. Kan eventueel in overleg pe... Lees meer

70500272
€8,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bekijk onze 4 verschillende kleurige Venetiaanse maskers in een speciale verkoop. Dit masker wordt geleverd per stuk in de assortie. Kan eventueel in overleg per kleur worden geleverd. Wil jij tijdens het feesten er mysterieus uit zien koop dan deze Venetiaanse maskers die leuk te combineren zijn met onze prachtige cape's .

Productspecificatie Venetiaanse maskers

  • Kleur:wit, blauw ,paars en groen goudkleurig
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat:one size
  • Materiaal: 100% kunststof
  • Bestaat uit:dames masker

Venetiaanse maskers kopen

Een volledige outfit combineren is leuk voor een Italiaans feest of bal masque dit kan online maar je zou ook kunnen passen in de winkel in het centrum van Zaandam en hier jouw outfit samen te stellen met onder andere de mooie Venetiaanse maskers en nog vele andere producten.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.