Venetiaans veren masker wit

Venetiaans veren masker wit

Een mooi Venetiaans veren masker wit is net als de andere kleuren zwart en wit nu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens e... Lees meer

51676139
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€2,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een mooi Venetiaans veren masker wit is net als de andere kleuren zwart en wit nu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens een thema feest en is geweldig te combineren met andere verkleed artikelen bij PartyCorner

Let op:speciale aanbieding 24 stuks: Masker Feathers in 3 kleuren - assortie voor 24,95

Venetiaans veren masker wit is perfect voor de dames die een elegant oogmasker willen kopen voor een mysterieus gemaskerde bal of thema feest. Echte dames zorgen er voor dat haar sexy outfit compleet is en dat ze toch incognito verschijnen met dit Venetiaans veren masker wit.

Productspecificatie: Venetiaans veren masker wit

    Kleuren: zoals op foto
    Bestelbaar in: maat one size fis all
    Materiaal: hard kunststof
    Leeftijd advies: vanaf 14 jaar

Dames Venetiaans veren masker wit kopen

Dit Dames Venetiaans oogmasker wit kopen doe je op het vertrouwde adres bij PartyCorner. Dit masker is gemaakt van voorgevormd hard kunststof met aan beide zijde een band zodat deze voor iedereen in de juiste maat is vast te knopen. Ook rond de ogen van dit gezicht masker zijn pailletten aangebracht die de contouren van je ogen benadrukken. De spannende wit en gouden kleur combinatie maken dit dames Venetiaanse Oogmasker met veren stijlvol en compleet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.