Venetiaans oogmasker met paarse pailletten

Venetiaans oogmasker met paarse pailletten

Venetiaans oogmasker zwarte pailletten is gemaakt als een mooie zwarte glimmende pailletten met een afwerking van zilver kleurig band. Een prachtige zwarte deco... Lees meer

51785237
Neem contact op voor de levertijd
€9,80 € 6,38 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Venetiaans oogmasker zwarte pailletten is gemaakt als een mooie zwarte glimmende pailletten met een afwerking van zilver kleurig band. Een prachtige zwarte decoratie bloem maakt dit elegante masker compleet.

Zwarte Venetiaans  oogmasker voor jouw glitter en glamour uitstraling tijdens de black party. 

PartyCorner heeft artikelen die uniek verkrijgbaar zijn waaronder ook het glitter oogmasker zwart voor het carnaval. Combineer met dit Dames pailletten oogmasker je gehele zwarte outfit.

Productspecificatie: Venetiaans oogmasker zwarte pailletten

  • Kleur: zwart
  • Materiaal: pailletten
  • Afwerking met zilver kleurig band
  • Bevestiging met een elastiek koord

Venetiaans oogmasker zwarte pailletten en zwarte bloem 

De Venetiaans oogmasker zwarte pailletten en zwarte bloem kopen? Dat doe je zowel online als in onze winkel in Zaandam. Behalve de Pailletten glitter oogmasker zwart hebben wij nog veel meer maskers in ons assortiment. 

Kom eens naar de winkel in het centrum van Zaandam en probeer het bijzondere Venetiaans oogmasker zwarte pailletten

Combineer met dit Venetiaans oogmasker zwarte pailletten je gehele zwarte outfit. Wij hebben de Oogmasker zwart ook in nog 2 andere kleuren te koop.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.