Venetiaans masker zwart

Venetiaans masker zwart

Een dames Venetiaans masker zwart ook wel Oogmasker fiamma genoemd is een Venetiaans oogmasker met prachtige zwart en zilvere glitter kleurige details van een s... Lees meer

51522992
Neem contact op voor de levertijd
€9,10 € 5,91 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een dames Venetiaans masker zwart ook wel Oogmasker fiamma genoemd is een Venetiaans oogmasker met prachtige zwart en zilvere glitter kleurige details van een sierlijke vlam. De symbolisering van dit zwarte Venetiaans oogmasker vlam is in zijn totale afwerking subliem.

Het Venetiaans masker zwart is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop..  

Venetiaans masker zwart dames

De basis van het Venetiaans masker zwart is oogverblindend, Aan een kant is het masker in de vorm van sierlijke uitslaande rode vlammen details. De gehele omtrek van dit Venetiaans masker zwart is met zilver kleurig band afgewerkt. 

Het Venetiaans masker zwart is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Produktinformatie: Venetiaans masker zwart

  • Materiaal: kunststof met zilver kleurig band 
  • Kleur: zwart met zilver glitter details
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar
Bestel bij PartyCorner dit Venetiaans masker zwart ook wel Oogmasker fiamma genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant zwarte Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer.zoat u kunt switchen met het dames Venetiaans masker zwart.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.