Venetiaans masker kant

Venetiaans masker kant

Venetiaans kanten masker is een zwart masker met een erotische uitstraling. Het van glansgaren gemaakte masker is een opvallende Venetiaans kanten oogmasker wat... Lees meer

51741641
€3,75 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Venetiaans kanten masker is een zwart masker met een erotische uitstraling. Het van glansgaren gemaakte masker is een opvallende Venetiaans kanten oogmasker wat gemakkelijk is op te bergen. Dit mysterieuze Venetiaans kanten masker met zeer verfijnde detaillering van glimmende garen is een prachtig Venetiaans masker kant. Wanneer jij dit spannende masker draagt verander jij in een handomdraai in een femme fatale.

Zoek jij een Venetiaans kanten masker wat je snel weer kan opbergen in je kleine tasje koop dan dit Venetiaans kanten masker

Bestel dit Goedkoop Venetiaans masker kant, ook wel  masker Mystique genoemd, online of kom deze goedkope Venetiaans masker kant kopen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productspecificaties: dames Venetiaans masker kant

  •     Maat: one size
  •     Kleur: zwart gekleurd
  •     Gemaakt van: kanten stof
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Venetiaans kanten masker ook wel oogmasker Mystique genoemd.

PartyCorner heeft een uitgebreide collectie aan maskers in allerlei verschillende kleuren en  thema's. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.