Venetiaans masker Jester

Venetiaans masker Jester

PartyCorner heeft een grote collectie aan Venetiaanse maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk dit Venetiaanse masker Jester  de luxe. Dit Venetiaanse... Lees meer

37783646
€31,50 € 20,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

PartyCorner heeft een grote collectie aan Venetiaanse maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk dit Venetiaanse masker Jester  de luxe. Dit Venetiaanse masker Jester bestaat uit een gezichtsmasker dat als een gezicht is voorgevormd met daaraan een Venetiaanse hoed rijkelijk versiert met tule en veren en blauwe rozen. Bekijk dit Venetiaans masker Jester online bij PartyCorner of kom deze passen in onze winkel in Zaandam. Venetiaans masker Jester is een uit de serie van fantastische gezichtsmaskers uit het Venetiaanse carnaval.

Produktinformatie: Venetiaans masker Jester
  • Materiaal: kunststof met voile en veren en band
  • Kleur: zie afbeelding
  • Voorzien van veren, voile, rozen en andere decoraties
  • Maar: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Venetiaans masker voor vrouwen

In de 18e eeuw, was het carnaval op het hoogtepunt in Venetië aangekomen en werd beschouwd als een meerdere dagen durend festival, met bezienswaardigheden en amusement, aangevuld met muziek, eten en dans. In de moderne tijd wordt de klassieke carnaval sinds 1980 weer gevierd in Venetië.  In de praktijk is dit meer een toeristische attractie, een klassieke folk festival, geworden. Venetiaans masker voor vrouwen is de meest ideale accessoire voor een elegante en mysterieuze gemaskerd bal. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam om onze gehele collectie te bekijken of te passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.