Venetiaans Masker Goud

Venetiaans Masker Goud

Waan je in de sferen van het mooie Venetie met dit mooie Venetiaanse masker Goud. De romantische stad in het noorden van Italie. De stad waar het jaarlijkse car... Lees meer

2132948
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Waan je in de sferen van het mooie Venetie met dit mooie Venetiaanse masker Goud. De romantische stad in het noorden van Italie. De stad waar het jaarlijkse carnaval terugkeert vanaf de 18e eeuw. De stad is gevuld met muziek, romantiek en mooie mensen. Iedereen is gemaskerd. Honderden soorten Venetiaans maskers zie je voorbij gaan. Kijk bij PartyCorner.nl naar onze uitgebreide collectie oogmaskers en Venetiaanse gezichtsmaskers. Bestel dit unieke Venetiaanse masker goud en je bent volledig onherkenbaar.

Produktinformatie: Venetiaans masker goud
  • Materiaal: kunststof wit met gouden applicaties
  • Kleur: zie afbeelding
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Koop dit gouden Venetiaanse gezichtsmasker

Koop dit gouden Venetiaanse gezichtsmasker bij PartyCorner voor jouw themafeest. Dit volledige gezichtsmasker maakt jou volledig onherkenbaar en anoniem. Bestel tevens een mooie witte cape met capuchon en je bent nog mysterieus bovendien.
Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze gehele collectie aan kleding en accessoires te bewonderen en te passen. De koffie staat altijd klaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.