Venetiaans katten masker blauw

Venetiaans katten masker blauw

Dames Venetiaans katten masker blauw nu te koop bij PartyCorner. Venetiaanse Oogmaskers dragen tijdens een bal masqué, carnaval of thema feest om achter het mas... Lees meer

52016333
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Venetiaans katten masker blauw nu te koop bij PartyCorner. Venetiaanse Oogmaskers dragen tijdens een bal masqué, carnaval of thema feest om achter het masker te kunnen verschuilen zodat er geen gezicht herkenning is tijdens deze leuke evenementen om het spannend te maken.

Dit dames Venetiaans katten masker blauw is leuk gekleurd versierd met een goud patroon. Het prachtige dames Venetiaans katten masker blauw is leuk te gebruiken is tijdens een feest met dresscode. en te combineren met andere artikelen bij PartyCorner.

Product omschrijving: Venetiaans katten masker blauw

  •     Masker: zoals op foto
  •     Kleur: blauw en goud kleurig
  •     Materiaal: kunststof en polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Maat: one size fits all
  •     Inclusief: bevestiging band achterzijde

Een Venetiaans katten masker blauw kopen

De contour van het Venetiaans katten masker blauw is versierd met goud kleurige decoratie. Het masker is vast te maken door een elastische band. Dit Venetiaans katten masker blauw is perfect als vermomming in het beroemde carnaval van Venetië of een gemaskerd bal!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.