Varken masker

Varken masker

Ben jij op zoek naar dieren maskers? PartyCorner heeft dit Varken masker voor jouw geselecteerd uit onze collectie aan dieren maskers. Het Varken masker van lat... Lees meer

20989356
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar dieren maskers? PartyCorner heeft dit Varken masker voor jouw geselecteerd uit onze collectie aan dieren maskers. Het Varken masker van latex heeft realistische details van een echt varken. Het Varken masker is opvallend en zorgt ervoor dat jij de show steelt op een dieren themafeest met jouw looks als varken.

Productspecificatie Varken masker
  • Materiaal: latex
  • Kleur: roze met varken details
  • Thema: dieren, carnaval

Varken masker kopen

Kruip jij in de huid van een varken op een dieren feest? Dan kun je het Varken masker kopen bij PartyCorner om jouw looks als een varken compleet te maken. Jij bent direct opvallend op een feest als jij het masker draagt. Leuk te combineren met een varken kostuum.

Dieren maskers voor kinderen

Zoek jij dieren maskers voor kinderen of volwassenen dan ben je bij PartyCorner aan het juiste adres.Wij hebben de hele dieren tuin aan dieren maskers in onze collectie opgenomen. Bestel  het favoriete varken masker bij het Varken kostuum. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde te Zaandam. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.