Varken kostuum

Varken kostuum

Varken kostuum aantrekken dan wordt jij het bekende biggetje tijdens het carnaval? Varken pluche pak in 2 volwassenen maten. Koop dan dit roze plushe varke... Lees meer

9699625
Neem contact op voor de levertijd
€37,48 € 24,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Varken kostuum aantrekken dan wordt jij het bekende biggetje tijdens het carnaval? Varken pluche pak in 2 volwassenen maten. Koop dan dit roze plushe varken kostuum van PartyCorner. Hiermee kun je lekker vroeten in het modder. Vergeet niet je capuchon op te doen zodat mensen je niet zullen herkennen!

Een plushe Varkenspak kopen

Een plushe varkenspak kopen! in het roze Ons varkenspak bestaat uit een jumpsuit met aan de voorzijde een rits. Dit pak is gemaakt in de twee kleuren roze. De plushe stof ziet er als een echte huid van een varken uit. Zelfs zijn de grapige oren perfect nagemaakt. Een capuchon in de vorm van zijn hoofd, met liefe ogen en zijn ronde snuit, maakt het Varkenspak compleet. Als jij dus een plushe varkenspak kopen wilt kies dan het varkens kostuum van PartyCorner.

Varken kostuum specificaties

Het varken kostuum is een schoon, mooi, roze varken kostuum. Dit pak is van pluche gemaakt waardoor het zacht aanvoelt. Het varkens kostuum bestaat uit een jumpsuit, met de rits aan de voorzijde zodat deze gemakkelijk aan en uit te trekken is.  De capuchon in de vorm van een varkens hoofd met zijn bolle snuit en kleine oren maakt dit varkens kostuum helemaal af.  De maat advies voor dit varkens kostuum  is voor volwassenen maat M/L ±  1.80 en de XL ± 1.90.

Varkens kostuum wassen

Het varkens kostuum is vuilafstotend en nagenoeg onderhoudsvrijvoordeel. Wil jij dit varkens kostuum wassen dan kan dit eenvoudig. Door het pak met een mild reinigingsmiddel te wassen in de handwas, hou je de stof comfortabel en extra zacht. Let op: het varkens kostuum niet strijken, bleken of centrifugeren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.