Vampier set (tanden en nepbloed)

Vampier set (tanden en nepbloed)

Vampier set (tanden en nepbloed) kun jij gebruiken om jouw outfit voor Halloween compleet te maken als echte vampier. Je kunt gemakkelijk op een echte vampier l... Lees meer

20180122
€3,50 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vampier set (tanden en nepbloed) kun jij gebruiken om jouw outfit voor Halloween compleet te maken als echte vampier. Je kunt gemakkelijk op een echte vampier lijken door Vampier set, je krijgt er tanden en nepbloed bij. Als je de tanden indoet van de Vampier set kun je met nep bloed vlekken maken onder je mond, zo lijkt het net alsof jij voordat je op het feestje kwam jouw tanden in iemand hebt gezet.

Halloween accessoires kopen

Meer accessoires nodig om jouw outfit compleet te maken voor Halloween? Daarvoor kun je bij PartyCorner terecht, op de webshop kun jij allerlei Halloween accessoires vinden om te combineren met jouw outfit.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.