Vampier kostuum kind

Vampier kostuum kind

Deze vampier kostuum kind is geschikt voor de meisjes en hebben wij maar liefst in drie maten 4/6 - 7/9 en 10/12 de meisjes vampier kind is een Dracula jurk met... Lees meer

19575766
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze vampier kostuum kind is geschikt voor de meisjes en hebben wij maar liefst in drie maten 4/6 - 7/9 en 10/12 de meisjes vampier kind is een Dracula jurk met capuchon van een zwarte lange jurk met een rode baan met een in het midden versiert met een leuk koortje waarmee je het kan laten smokken of loshangen de zeer wijde mouwen maken deze Vampire lady af.

Productspecificaties: Dracula jurk

  • Bestaat uit:zwarte jurk met zeer wijde mouwen
  • met capuchon
  • Maat:4/6 - 7/9 en 10/12
  • Stof: Polyester
  • Kleur: Zwart met rood

Dracula jurk of vampier kostuum voor dames

Kinder dracula jurk is ook in een dames maat M leverbaar onder de naam dacula jurk wil jij dus samen als duo gekleed gaan kies dan voor dit vampier kostuum kind. PartyCorner verkoopt ook Dracula  en vampier bijtwonden waarmee het lijkt alsof je echt in je nek bent gebeten door een vampier. Jaag mensen de stuipen op het lijft en combineer het met wat nep bloed, ook verkrijgbaar bij PartyCorner!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.