Vampier jurk bloeddorstige koningin

Vampier jurk bloeddorstige koningin

De dag is aangebroken, jij gaat in je Horror kostuum bloeddorstige koningin naar het horror altaar om te trouwen. Genoeg kandidaten om een zombie feestje te gev... Lees meer

77646446
€37,50 € 32,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De dag is aangebroken, jij gaat in je Horror kostuum bloeddorstige koningin naar het horror altaar om te trouwen. Genoeg kandidaten om een zombie feestje te geven. Je steelt de show met deze horror bruids jurk met super coole rechtopstaande kraag. Het dames horror kostuum bestaat uit de jurk en is beschikbaar in de maten 14/16 jaar 36/38 en 40/42 en 44/46 Vergeet vooral niet te kijken naar de gerelateerde producten b.v. een bijpassende pruik, mooie kousen of schmink om je outfit als vampier bruid compleet te maken.

Vampier jurk bloeddorstige koningin

Productspecificatie

  • Maat:14/16 jaar 36/38 en 40/42 en 44/46
  • Kleur: Weergegeven op de afbeelding
  • materiaal: 100% polyester

Vampier jurk bloeddorstige koningin in 4 maten

Nieuw in ons assortiment Horror kostuum bloeddorstige koningin het is nu ook mogelijk om de horror bruidsjurk te kopen bij PartyCorner. de bloederige  bruidsjurk is makkelijk te combineren met Halloween accessoires en vrijgezellenfeest artikelen. De bruidsjurk in horror stijl  is alleen geschikt voor dames die echt willen opvallen en voor dames die niet bang zijn om zichzelf te zijn. Wees er snel bij want op=op.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.