Uitdeel zakjes Camouflage

Uitdeel zakjes Camouflage

De uitdeel zakjes Leger Camouflage zijn verpakt per 6 zakjes en hebben een maat van 23x 15 cm. Deze uitdeelzakje zijn leuk om er traktaties of kleine cadeautjes... Lees meer

6943181
€1,95 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De uitdeel zakjes Leger Camouflage zijn verpakt per 6 zakjes en hebben een maat van 23x 15 cm. Deze uitdeelzakje zijn leuk om er traktaties of kleine cadeautjes in te doen.

De plastic Partybags horen bij de complete Leger Camouflage lijn welke wij standaard hebben opgenomen in onze collectie. Op deze leger groene Camouflage uitdeel zakjes staat met grote witte letters party gedrukt. waardoor het als uitdeel zakje helemaal in onze Leger Camouflage stijl hoort.

Leuke jongens Party bags

Bij grotere afname van de party bags geven wij graag een korting weg voor een gemakkelijke Leger Camouflage party. De uitdeel zakjes zijn een onderdeel van het leger camouflage servies bestaand uit bordjes, bekers en servetten.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.