Tweekleurige cape Twilight

Tweekleurige cape Twilight

Wil jij er mysterieus uitzien? Draag dan de Tweekleurige cape Twilight. De cape beschikt over een capuchon zodat jij er geheimzinniger uitziet wanneer jij er ge... Lees meer

19465318
Neem contact op voor de levertijd
€25,95 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij er mysterieus uitzien? Draag dan de Tweekleurige cape Twilight. De cape beschikt over een capuchon zodat jij er geheimzinniger uitziet wanneer jij er gebruik van maakt. Iets simpels maar toch wat extra's aan jouw outfit toevoegen voor de ultieme Halloween look? Daarvoor is de Tweekleurige cape Twilight geschikt. Heel gemakkelijk te combineren door de neutrale zwarte of witte kleur wanneer jij de Tweekleurige cape Twilight omdraait en beslist welke kleur jij wilt dragen. De cape is 170 cm lang inclusief de capuchon en valt per lengte verschillend.

Productspecificaties: Tweekleurige cape Twilight

  • Bestaat uit: Een cape met de mogelijkheid om aan 2 kanten gedragen te kunnen worden
  • Maat: De cape is 170 cm lang inclusief de capuchon en valt per lengte verschillend
  • Stof: Polyester
  • Kleur: Ene kant zwart en wanneer de cape wordt omgedraaid wit
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Partykleding bestellen

Voor accessoires, kostuums en maskers kunt u bij PartyCorner terecht, de feestwinkel met een grootschalig aanbod. De partykleding kunt u bestellen op de webshop van PartyCorner met een snelle levering maar u kunt natuurlijk ook zelf in de winkel een kijkje komen nemen! Voor vragen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.