Twee kleuren Cape Twilight Paars - Zwart

Twee kleuren Cape Twilight Paars - Zwart

Cape met capuchon maakt je erg mysterieus. Wil jij een geheimzinnige look hebben? Draag de Cape met twee kleuren Cape Twilight Paars - Zwart. Zodat je op een ge... Lees meer

7080080
€25,95 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Cape met capuchon maakt je erg mysterieus. Wil jij een geheimzinnige look hebben? Draag de Cape met twee kleuren Cape Twilight Paars - Zwart. Zodat je op een geheimzinnige wijzen kan veranderen van outfit. De twee kleuren Cape Twilight Paars - Zwart is met een capuchon en heeft een engte van 170 cm.

Productspecificaties: Twee kleuren Cape Twilight Paars

  • Cape met capuchon
  • Stof:100% polyester
  • Maat:one size lengte 170cm
  • Kleur:zwart voor vrouw en man draagbaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Zwarte-paarse Gothic Cape met capuchon

Deze Twee kleuren Cape Twilight Paars - Zwart met capuchon is gemaakt voor verschillende party's zoals een halloween of Gothic party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit zwarte katoenachtige stof. Deze cape is een rijke aanvulling op bijna elke Halloween outfit. Voor zowel dames als heren draagbaar. De mantel heeft een lengte van 170cm en valt ruim boven de enkels. Let op!!!! De lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.