Tutu carnaval

Tutu carnaval

Tutu carnaval is een in 2 lagen gekleurde lange tutu rokje ook wel petticoat genoemd is blijvend in onze rainbow collectie opgenomen. Tutu carnaval is gemaakt v... Lees meer

36052070
€16,25 € 10,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tutu carnaval is een in 2 lagen gekleurde lange tutu rokje ook wel petticoat genoemd is blijvend in onze rainbow collectie opgenomen. Tutu carnaval is gemaakt van tule en heeft een elastische band. Tutu carnaval is een goedkope tutu heeft een gemiddelde lengte tot aan de knieën en is licht transparant.

Productspecificatie:Tutu carnaval

  • Kleur: regenboog
  • Maat: S/M
  • Materiaal: tule
  • Opgebouwd in gekleurde lagen

Tutu rokje online bestellen

tutu rokje online bestellen als een regenboog kleurige tutu? Dat doe je bij PartyCorner, want behalve online bestellen, kun je ook langskomen in onze winkel in Zaandam waar je de gehele collectie kunt bekijken. Tutu carnaval kun je compleet maken door er een bijpassende pruik of gekleurde kousen bij te bestellen.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.