Tube vloeibare latex kopen

Tube vloeibare latex kopen

Tube vloeibare latex is een echte Halloween schmink van een vloeibare latex is die veelal gebruikt wordt gebruikt als zombie schmink en om nep wonden te maken, ... Lees meer

54038126
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tube vloeibare latex is een echte Halloween schmink van een vloeibare latex is die veelal gebruikt wordt gebruikt als zombie schmink en om nep wonden te maken, Wil jij liquid latex kopen om het grimeren van wonden koop dan deze tube vloeibare latex van PartyCorner zodat de Halloween schmink bijna vanzelf gaat. gewoon het Vloeibare latex make up aanbrengen op je huid en laat verder je fantasie maar los bij het nep wonden maken.

*Dit zijn geen wond decoraties de tube vloeibare latex is dat je om de nep wond aanbrengt om het echter te laten lijken

Productspecificatie: Tube vloeibare latex

  • Product: vloeibare latex
  • Inhoud: 28mL
  • Details: te gebruiken voor bijvoorbeeld nep Halloween wonden

Tube vloeibare latex kan niet zonder Halloween schmink

Halloween schmink kan je niet zonder een tube vloeibare latex aanbrengen maakt gemakkelijk een nep wond geweldig echt lijkend. laat je niet verlijden tot de duurdere liquid latex al deze transparant latex is uiteindelijk om nep wonden maken heb jij het nodig als zombie schmink gebruik dan deze tube vloeibare latex als Halloween schmink

Goedkope Vloeibare latex in tube kopen

Waarom kostbare vloeibare latex kopen als het veel goedkoper kan onze goedkope Vloeibare latex in tube kopen bespaart je geld en geknoei met kwastjes en spaanders.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.