Latex troll masker

Latex troll masker

Dit unieke griezel masker trol is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en heeft een aantal opmerkelijke details. Zoals de grote puisten  en ... Lees meer

62513972
Neem contact op voor de levertijd
€22,37 € 14,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke griezel masker trol is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en heeft een aantal opmerkelijke details. Zoals de grote puisten  en gelaats- en wang plooien en mega oren. Dit latex troll masker is uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een  professionele maskermaker dat heeft geresulteerd in een realistisch, gedetailleerd en uniek design.

Productspecificatie: Half Masker troll
  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fits all
  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Latex masker horror Troll

Latex masker horror Trol uit het rijk der fantasien is een nieuw latex masker van PartyCorner. Al onze maskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie en luchtcirculatie.

Neem gerust eens een kijkje online voor onze uitgebreide collectie aan Halloween kleding en accessoires. Je raakt niet uitgekeken. Snel een keuze maken is niet gemakkelijk. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde te Zaandam om alles te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.