Treklampion hard roze

Treklampion hard roze

Lampion hard roze is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen. Leuk om een partytent of feestlocatie aan te kleden. Lampion hard r... Lees meer

9605781
€2,25 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lampion hard roze is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen. Leuk om een partytent of feestlocatie aan te kleden. Lampion hard roze kopen? Deze is niet de enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de rozenblaadjes, ballonnen en slingers, er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Productspecificatie: lampion maat: (ø 16 cm)

  • Lengte maat: 15cm
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni hard roze
  • Bestelbaar: in 7 kleuren

In onze site vind je een grote assortiment aan feestartikelen. Met een snelle levering sturen wij Lampion hard roze naar je toe. Accessoires of aanverwante producten voor treklampion hard roze zoals het lampionnen stokje of penlight batterij, kun je ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kun je online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.