Toverstafje

Toverstafje

Zilveren kleurige Toverstafje met (nep)roze diamanten als een glimmende toverstaf voor elfjes Feeën of prinsessen van PartyCorner. Het mooiste toverstafje met g... Lees meer

46465220
€2,50 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zilveren kleurige Toverstafje met (nep)roze diamanten als een glimmende toverstaf voor elfjes Feeën of prinsessen van PartyCorner. Het mooiste toverstafje met glittertjes en maraboe veren is een toevoeging bij een feeen of prinsessen outfit. Een mooiere prinsessen accessoire als dit toverstokje vindt je niet.
Maak je keus uit deze twee verschillende gekleurde toverstafje en betover een kikker voor een prins op het witte paard.

Tip: Deel de toverstafje uit als cadeautje op je verkleed feestje of laat de kinderen de toverstafjes verdienen met een leuk prinsessen spelletje.

Productspecificaties:Prinsessen Toverstaf

  • Kleur: roze en blauw 
  • Maat: 32 cm
  • Materiaal:plastic

Prinsessen toverstafje

Bij een Prinsessen toverstafje hoort een prinsessenjurk wij hebben diversen prachtige, roze lange jurken  of een hemels blauwe Prinsessenjurken maar draag daarbij een Prinsessen Toverstaf in je hand. Met deze prachtige roze prinsessenjurk kind aan is het net of ze uit een sprookje is weggelopen. Een prachtige, roze jurk met goud kleurige glitters versiersels waar jij heerlijk in kunt dansen! Deze prinsessenjurk kind is betoverend mooi en laat het meisje zich het middelpunt van het feest voelen. Zo ben jij de mooiste prinses op het prinsessen feest compleet met het toverstafje in je hand. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.